Günümüzde Estetik

 Dünyada Teknolojinin ilerlemesi estetiğinde gelişmesini ve tercih edilmesini sağlıyor.

Yaşa,yaşama ve diğer etkenlere bağlı olarak, günümüz dünyasında hem yüzde hem de vücutta çeşitli deformasyonlar görülmektedir. Bu durum erkek ya da kadın fark etmeksizin kişide ciddi psikolojik sorunları  beraberinde getiriyor. Özellikle dış görünümüne çok önem veren kişiler kendilerinde bir
eksiklik olduğunu düşünerek sosyal yaşamdan uzaklaşıyor, Özgüvenlerini yitirebiliyorlar.

Kişilerin yaşadığı bu psikolojik travmaları atlatmalarını sağlamak ve özgüven eksikliklerini gidermek için kişisel bakım  ihtiyaçlarına, modern tıbbın her türlü olanakları kullanılarak çözüm sağlanmaktadır.
Bu aşamada teknolojik gelişmeler de yakından takip edilerek yeni yöntemler geliştiriliyor.

Yaşa bağlı olarak görülen değişikliklere zamanında müdahale edilerek genç ve dinç kalmanız mümkündür.  Kozmetik ve estetik cerrahinin etiketi sayılan, meme estetiği, yüz estetiği, vücut estetiği, genital bölge estetiği, annelik estetiği,en tercih edilen estetik uygulamaların başında geliyor.

Yakın tarihe kadar çok fazla gelişmeyen ve ilgi görmeyen bu yöntemler zamanla teknolojinin inanılmaz ilerlemesiyle sağlık bilimide kendini geliştirerek estetik operasyonlar konusunda bi hayli ilerleme kaydetmiştir.



Estetik operasyonlarda geliştirilen yeni yöntem ve teknikler kişiye özel işlemlerin yapılmasına olanak tanıyor. Bu sayede operasyon sonrası iyileşme süreci daha da kısalırken başarı oranı da artıyor. Ülkemiz bu sektörde gelişmiş ülkeler kategorisinde ön sıralarda yer alıyor.

Bütün dünyada ivedi bir şekilde gelişen değişen ve yayılan estetik operasyonlar Türkiye’de de başarılı bir şekilde uygulanıyor.

Ülkemizde, izmir estetik ve plastik cerrahı denildiğinde bunun en iyi örneği Op. Dr. Türker Üstün gelmektedir. Yanı sıra  izmir jinekomasti ameliyatı, Labioplasti, Vajinoplasti, Karın Germe Ameliyatı, Liposuction Ameliyatı, Kol Germe, Bacak Estetiği gibi daha bir çok cerrahi işlemlerde Op. Dr. Türker Üstün'ü tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nozul Nedir?

Elektronik Sigara ve Puff: Sağlık ve Teknolojiyi Birleştiren Yenilikçi Bir Deneyim

Taksi nedir? Nasıl Taksici Olunur? Taksici olabilmek için gereken belgeler neler?