Büyük Beden Abiye rapellin'de

 Büyük Beden Abiye

Kilo problemi olan bayanlar düğün, nişan, mezuniyet ve diğer özel günleri için bedenlerine uygun olan abiye bulmakta zorlanıyorlar. Web sitesi bu durumda olan bayanların yardımına koşuyor ve büyük beden abiye satışın gerçekleştiriyor. Bu sayede bayanlar bedenlerine olacak farklı renk, kumaş ve özelliklere sahip abiyeler arasında seçim yapabiliyorlar. Tamamen yerli üretim olan bu abiyelerden satın alan bayanlar ürünler için kargo ücreti ödemiyorlar.



Abiye Modelleri

Büyük beden bayanlara hitap eden abiye kategorisinde farklı tarzlardaki bayanların kullanabilecekleri abiyeler yer alıyor. Straplez yaka, dantel detaylı, kadife detaylı, plise detaylı, kruvaze yaka, v yaka ve inci detaylı abiyeler bu modellerden birkaçını oluşturuyor.

Bu modellerdeki abiyeler arasında farklı yaş gruplarının tercih edebilecekleri detayları barındıran abiyeler de bulunuyor. Böylelikle bayanlar yaşlarına uygun olacak abiyelerden seçerek düğün, kına, nişan ve özel gecelerde bu abiyeleri giyebiliyorlar.

Bu abiyelerin bedenleri ise 42-48 arasında yer alıyor. Bu sayede bayanlar bedenlerine uygun olan abiyeyi seçerek sipariş verebiliyorlar.

Abiyelerde Renk Seçenekleri

Büyük bedene sahip olan bayanlar kendilerini genellikle koyu renklere mahkum görüyorlar. Ancak firma bu görüşü ortadan kaldırarak rengarenk büyük beden abiyelerin satışını gerçekleştiriyor. Ayrıca abiyelerde farklı renk seçenekleri de bulunuyor ve bayanlar en sevdikleri renkteki abiyeyi tercih edebiliyorlar. Abiyelerdeki renk seçenekleri arasında ise siyah, mavi, indigo, mor, pudra, bordo, haki, lacivert, kırmızı ve bej renkleri bulunuyor.

https://www.rapellin.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nozul Nedir?

Taksi nedir? Nasıl Taksici Olunur? Taksici olabilmek için gereken belgeler neler?

Elektronik Sigara ve Puff: Sağlık ve Teknolojiyi Birleştiren Yenilikçi Bir Deneyim