Antalya su arıtma sistemlerinde kullanılan cihaz ve ekipmanlar

Antalya su arıtma deyince akla gelen tek firma olan Suel teknik, 15 yıllık bilgi ve deneyimiyle siz değerli halkımıza hizmet etmeye devam etmektedir.  Yanı sıra Elektrik sektöründen de faaliyet gösteren Suel teknik uzman ekip ve teknik alet ve edevatla sizlere bir telefon kadar yakındır.

Suel teknik su arıtma sistemleri

*Su yumuşatma sistemleri

Sert su kullanımı sırasında ev veya işyerlerinizde oldukça fazla  sıkıntıyla  karşı karşıya kalabilirsiniz. Yumuşatma sistemlerimiz,  kullandığımız cihazları, kireçli suyun zararlarına karşı korurken ek olarak genel  boru hatlarınızda kirecin sebep olduğu daralma, tıkanma, delinme ve aşınmaları önler ve cihaz ve makinalarınızın ömrünü uzatır. Su yumuşatma sistemlerinin temel çalışma prensibi iyon değiştirme yöntemi ile suda sertliğe niçin olan kalsiyum (ca+2) ve magnezyum (mg+2) iyonlarının sudan uzaklaştırılmasına yardımcı olmasıdır. Katyonik reçinede bulunan sodyum (na+1) iyonlarının , kalsiyum ve magnezyum iyonları ile yer değiştirerek gerçekleştirdiği uzaklaştırma işlemidir. Bu işlem hemen sonra doyuma ulaşan reçinenin tuzlu su ile vakit veya debi kontrollü rejenerasyon işlemi yapılmalıdır. A.O. Smith, ekibimiz itinalı çalışmaları ile kullanım alanınız ve ihtiyacınıza bakılırsa size özel çözümler sunar.

*Endüstriyel  Arıtma

Su arıtma ile su yumuşatma kavramları genellikle karşılaştırılmaktadır. Su arıtma kişilerin içme suyu ihtiyaçları için üretilmekte ve satışa sunulmaktadır. İnsan sağlığına ve dama tadına uygun suların temini için su arıtma sistemleri kullanılmaktadır. Su yumuşatma ise saf su arıtma cihazı ile gerçekleştirilmektedir. Bu işlem evlerde değil endüstriyel alanlarda kullanılmaktadır. Bilindiği üzere gelişmiş teknolojiye sahip birçok üretim cihazı sulu sistemlerle çalışmakta ve cihazların bünyesinde sürekli olarak su kullanılmaktadır. Sürekli olarak cihazların içerisindeki hatlardan geçen üretim cihazlarında zaman içerisinde suyun içerisinde yer alan materyaller çeşitli problemlere yol açabilmektedir. Bu durumun ortaya açtığı problemleri ortadan kaldırmak için mutlaka saf su arıtma cihazı tercih edilmelidir.
Endüstriyel su arıtma sisteminde Endustriyel Reverse osmosis sistemlerini kullanmaktayız.

*Su arıtma

Farklı ve son teknoloji sistemler dahilinde üretimleri gerçekleştirilen ve bünyesinde özel filtreleme sistemi bulunan, yaşam alanları içerisindeki ev ya da iş yerleri adına şebeke sularının içilebilir, temiz, insan sağlığını koruyucu bir etkiye sahip olan sistemlere su arıtma cihazları denmektedir. Antalya su arıtma deyince akla gelen tek firma olan Suel teknik'in kullandığı cihaz ve sistemdir.
Su arıtma sistemlerimiz,
Puretech Optima
ocn-ro 452 cs
CCK kapalı kasa
Puretech PR 2A 7 Aşamalı Alkali Detoks
Goldline
CCK açık kasa

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nozul Nedir?

Taksi nedir? Nasıl Taksici Olunur? Taksici olabilmek için gereken belgeler neler?

Elektronik Sigara ve Puff: Sağlık ve Teknolojiyi Birleştiren Yenilikçi Bir Deneyim